ca
Foto Ferrer Bobet Magnum vi negre
Vins D.O.Q. Priorat
 

Ferrer Bobet Magnum

1,50 L. I Anyada: 2018, Molt bona
Producte descatalogat
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
DETALLS
  • Anyada: 2018, Molt bona
  • Calendari d'anyades
  • Tipus: Negre Criança
  • Capacitat: 1,50 L.
  • Graduació: 14,0º
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2017 94
2016 92
2015 93
2014 92
2013 91

PEÑÍN

ANY PUNTUACIÓ
2015 93
2014 93
2013 94
NOTA DE TAST
Color

Bonic color picota amb rivets violacis. Brillant i amb bona llàgrima.

AROMA:

Aromes frescos, molt atractius, de notable intensitat. Sobre un lleuger fons mineral, suggereix una fruita sucosa barrejada amb saborosos torrats, llamineres espècies, aromàtics herbacis i un agradable toc de regalèssia -equilibradas notes de la criança en fusta de lent despertar.

GUST:

Molt, molt saborós. Amb un marcat frescor durant tot el recorregut, un pas sedós i elegant. La sucosa fruita es manté en equilibri, matisada per saboroses notes de la criança. Molt bona acidesa i tanins sedosos. Un suggerent vi negre criança de llarg i persistent final, que deixa sensacions molt agradables de marcat caràcter afruitat i lleugers records minerals.

MARIDATGE
Rostits, Carns vermelles a la graella, Carns vermelles rostides, Carns vermelles amb salsa, Cuits, Xai rostit, Pernil Ibèric de Gla, Graellada de verdures, Pastes amb salsa de carn, Patés, Peix blanc a la graella, Pollastre estofat, Formatges de ovella, Risotto, Bolets
ET POT INTERESSAR
Quarta anyada d'aquest vi negre elaborat pel conegut celler Ferrer Bobet. Els seus creadors, Sergi Ferrer-Salat i Raül Bobet (també elaborador dels vins d'altura del celler Castell d'Encús), són responsables d'alguns dels millors vins del Priorat. El vi Ferrer Bobet està elaborat a partir de les ceps plantats durant els anys 2004, 2005 i 2006 en diferents "costers" de llicorella, terra pissarrós. Aquestes soques es combinen amb una selecció de raïms procedents de vinyes de més de 20 anys, que el celler posseeix a Porrera, al cor del Priorat. Amb un complet cupatge de quatre varietats (Carinyena, Syrah, Garnatxa i Cabernet Sauvignon), la Carinyena és el raïm dominant, mentre que la presència de la Cabernet és mínima, amb només un 5%. El raïm es verema manualment amb una doble selecció al celler. Les fermentacions es desenvolupen en dipòsits de 15 i 30 Hl de fusta, acer inoxidable i ciment. Finalitzat el procés fermentatiu, el vi negre Ferrer Bobet 2016 es transvasa a bótes de roure francès, un 60% noves, on reposarà durant 12 mesos. Recomanem airejar durant uns 30 minuts abans de servir. El resultat és un vi del Priorat molt saborós i fresc, amb una producció d'unes 19.000 ampolles i que podrem gaudir fins a l'any 2024.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins D.O.Q. Priorat
Vins negres denominació d'origen D.O.Q. Priorat

La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.

Et recomanem aquests altres productes del celler Ferrer Bobet