PARKER
PEÑÍN
Net, límpid i brillant. Color vermell amb reflexos granats, on presenta una intensitat de capa mitjana. Molt agradable a la vista.
En nas es presenta intens i molt complex. Els aromes de fruita negra i vermella madura es troben en perfecta harmonia amb les notes de xocolata i els petits records làctics (malolàctica). Una representació excel·lent del seu lloc d'origen.
Entrada en boca amb la mateixa complexitat que es presentava en nas. De paladar franc i sense embuts, on es pot dir que la seva tipicitat és el seu segell indiscutible. De tanins polits i ben integrats amb petits records sàpids. Un vi amb un final fresc, llarg i d'una personalitat única.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.