NOTA DE TAST
Color
Vermell molt profund amb notes blavoses.
AROMA:
A fruita vermella com les maduixes i les cireres amb notes de fruita negra com fruites de bosc amb notes fumades causa de la criança i el torrat de dins de les bótes de roure francès.
GUST:
Entrada dolç, pas en boca suau i amable amb un final llarg i persistent, tornant a trobar el mateix que trobem en l'aroma.
MARIDATGE
Combina perfectament amb carns blanques i vermelles, cargols, cassola de pagès i estofats tant de carn d'animals criats al camp com estofats d'animals de caça. És un vi apte per a qualsevol menjar amb taula llarga.
ET POT INTERESSAR
Mas Ramoneda
És un celler jove que busca dos llavis per sentir cos a la vora d'una copa i assaborir la naturalesa dels seus vins: la noble concepció de la metàfora en la cuba. Assumeix el verb beure, i dóna forma a altres verbs distingits: libar, paladejar, assaborir. A la finca roman la petjada de l'home avantpassat, com a herència: excavacions a la pedra per trepitjar el raïm. Un celler original, amb bótes de roure de 5000 i 6000 litres, i dipòsits també de pedra. Un forn per coure el pa, una premsa d'oli i, a part de la casa pairal, una ermita d'al segle XI. Vet aquí l'origen i el bressol de la família Mas Ramoneda, on ja s'elaboraven el vi, l'oli i el pa artesanalment.
Varietats: Merlot, Cabernet Sauvignon, Garnatxa negra, Monastrell, Syrah i Ull de llebre.
Edat de les Vinyes entre 15 i 10 anys. Alçada de les vinyes: 550 metres
Vi negre jove recanvi amb fusta de roure francès durant 10 mesos on ressalta el poder i el caràcter de el particular terrer on estan plantades les vinyes.