Presenta una àmplia i complexa gamma aromàtica en què es combinen de manera harmònica els records de les fruites vermelles, les notes balsàmiques i especiades (eucaliptus, clavell) juntament amb els aromes característics de orellons i els matisos de cacau i torrat aportats per la bota.
El seu paladar és ampli, carnós i està cobert per tanins dolços d’impecable factura. El final de boca és molt persistent i ens ofereix tocs de tinta xinesa i cuir.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.