El vi negre és un tipus de vi procedent majoritàriament de mostos fermentats de raïm negre. Les etapes més importants en la vinificació del negre són el derrapat i trepitjat del raïm després de la verema. Una maceració prefermentativa del most amb les pells i la imprescindible fermentació alcohòlica per obtenir el vi. En funció del temps d'envelliment que es realitzi a la bóta i l'ampolla, poden obtenir vins joves, criances, reserves o grans reserves.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
ABANS DE CONTINUAR...
En canviar de país de destinació, els preus poden variar a causa dels diferents impostos que s'hi apliquen.
Vins negres
Vins negres
Vins negres
Vins negres
Vins negres
Vins negres
Vins negres
Vins negres
Vins negres
Vins negres
Vins negres
Vins negres
Vins negres
Vins negres
Vins negres
Vins negres
Vins negres
Vins negres
Vins negres
Vins negres