ca
Foto G.Bertrand Clos d'Ora vi negre
  • Producte d'Agricultura Biodinàmica
  • Producte Ecològic
 

G.Bertrand Clos d'Ora

0,75 L. I Anyada: 2016
94 PARKER
Producte descatalogat
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
Producte d'Agricultura Biodinàmica
Producte Ecològic
DETALLS
  • Anyada: 2016
  • Tipus: Negre Alta Expressió
  • Capacitat: 0,75 L.
  • Graduació: 15,5º
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2016 94
2015 95
2014 93
2013 92
2012 94
NOTA DE TAST
Color

Net, límpid i brillant. Color cirera amb reflexes robí, I on presenta una intensitat de capa mitjana.

AROMA:

Bona complexitat aromàtica amb tots el seus matissos. Hi trobem aromes de pebre, xocolata, menta, sàndal

GUST:

L'atac és encisador i la boca fascina per les aromes de baies de ginebre, fruits negres, tot això sublimat per tanins fosos i subtils.

MARIDATGE
Formatges, Quische Lorraine, peix blau al forn i/o plancha, verdures, carns vermelles amb salsa, estofats, etc
ET POT INTERESSAR
Cal decantar durant 1 hora, idealment servit a 17° amb carn madurada d'Aubrac tallada del llom o de la costella. Les vinyes es cultiven amb mètodes biodinàmics i es treballen íntegrament amb una mula i un cavall. Les fulles s'aclareixen abans de la collita, que es fa totalment a mà. Totes les maceracions es realitzen a la sala de cubes de formigó i termoregulades, distingint cada parcel·la i cada varietat. Syrah: encubat i vinificació amb raïms desrapats. Garnatxa i Mourvèdre: desrapat i lleugera trituració durant l'encubat. Temperatures d'encubat controlades. Maceració molt suau, limitant lextracció de tanins. Només uns quants bombaments per airejar i humitejar el tap. Carinyena: encubat de raïms sencers, vinificació a temperatures força elevades per afavorir l'extracció aromàtica.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins negres denominació d'origen I.G.P./A.O.C. Languedoc-Roussillon

La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.

Comprant

G.Bertrand Clos d'Ora

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en0,00€
X unit..