PARKER
PEÑÍN
Net, límpid i brillant. Color cirera picota amb rivets violacis, amb bona intensitat de capa i molt agradable a la vista.
En nas, mostra tot el caràcter empordanès dins la copa. Es presenta franc, directe i amb molt bona complexitat. Aromes de fruites vermelles i negres, amb tocs especiats, herbes mediterrànies, en les que destaquen el romaní i la farigola, i amb notes més anisades, això si, amb molta més subtilesa, aconsegueixen fusionar-se amb una perfecta harmonia amb les notes torrades i fumades tan característiques de la seva criança en bótes de roure.
D'entrada en boca, es presenta amb la mateixa franquesa i sinceritat que en nas. Bona entrada, amb recorregut molt elegant i fi. Bona presència de fruita maridada amb una acidesa que fa que li aporti en el vi molta frescor. Tanins madurs i integrats amb un final llarg i molt bona persistència.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.