PARKER
PEÑÍN
Net, límpid i brillant. Color cirera picota amb reflexos granats. Intensitat de capa alta. Molt agradable a la vista.
En nas la intensitat en aromes t'envolta des del primer moment, on els fruits negres madurs i computats ocupen el gran ventall aromàtic. Seguidament, i amb els minuts d'aireació idònia, s'aniran obrint el catàleg d'aromes terciaris i empireumàtics, on el cafè, torrats, cacau i especiats (regalèssia) es fusionaran en una elegància perfecte.
Entrada en boca amb la mateixa intensitat que ho feia en nas, és un vi amb molt sabor i una potència digne del seu lloc d'origen, on uns tanins concentrats i dolços es desenvoluparan amb una elegància i opulència quasi masticables. Final llarg, ampli i persistent.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.