ca
Foto Chateau Canon vi negre
 

Chateau Canon

0,75 L. I Anyada: 2010
93 PARKER
Producte descatalogat
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
DETALLS
  • Anyada: 2010
  • Tipus: Negre Alta Expressió
  • Capacitat: 0,75 L.
  • Graduació: 15,0º
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2020 100
2019 97
2018 97
2017 96
2016 98
NOTA DE TAST
Color

Net i brillant. Color granats amb reflexos lleugerament vermellosos. Intensitat de capa mitjana. Molt agradable a la vista.

AROMA:

Entrada en nas amb molta intensitat i complexitat. Desenvolupa d'entrada certa opulència, on predomina per davant de tot la suculenta fruita negra com les móres i els nabius. I amb l'estona i certa oxigenació en el vi es van manifestant els aromes a flors premsades, tot acompanyat amb un rere fons de notes terroses.

GUST:

Vi de cos mitjà, amb un nucli molt suculent de fruita que explota amb tota la seva plenitud. Es va obrint a la boca amb totes les seves notes, increïblement ben equilibrat. Persistent i molt llarg en boca. Un vi perfectament per evolucionar en ampolla.

ET POT INTERESSAR
Château Cànon, originalment Clos St-Martin, és un vi de Bordeus de la denominació de Saint-Émilion, classificat entre els Primers grands crus classés B en la Classificació del vi de Saint-Émilion. El celler es troba just al sud-oest del nucli antic de Saint-Émilion, en la comuna del mateix nom, a tocar de les propietats com Château Magdelaine, Château La Gaffelière i Château Ausone i des de principis del segle XX es considera una de les principals Sant -émilions. Originalment, va ser una petita vinya plantada al voltant de l'església de Sant Martí per Jean Biaix a principis del segle XVIII, la finca va ser nomenada Clos Sant Martí, venuda en 1760 a Jacques Kanon, probablement la font del nom Cànon. Un veritable turó, la vinya original de 12 hectàrees estava envoltat per una paret, que Kanon va expandir en adquirir set petits vinyes circumdants. El va vendre en 1770 amb gran benefici per Raymond Fontémoing, un destacat negociant de Libournais. Encara anomenat Clos St-Martin, el nom no es va modificar fins a 1853, quan es va prendre el nom modern, per fúria dels propietaris de Château Cànon of Fronsac. Adquirida per André Fournier el 1919, la hisenda es va mantenir en la família Fournier amb èxit fins que van sorgir problemes de malaltia de la vinya a principis de la dècada de 1990, i es va vendre a la família Wertheimer en 1996. L'àrea de la vinya s'estén 21.5 hectàrees (de les quals 13 es troben dins del tancament original, amb varietats de raïm de 60% Merlot i 40% Cabernet Franc. Chateau Cànon produeix anualment de mitjana 7.500 caixes del Grand vin Chateau Canon i el segon vi Clos de Canon.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins negres denominació d'origen A.O.C. Bordeaux Libournais St.Émilion

La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.

Comprant

Chateau Canon

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en0,00€
X unit..