PEÑÍN
Vermell granat, brillant i de capa molt alta.
Aromes d'intensitat alta. La fruita negra apareix ben definida i amb aromes molt nets, també aportacions de fruita roja amb balsàmics ben integrats, especiats molt elegants i fins. Floral, recorda a lavanda, muntanya baixa i terrós.
D'entrada lleugerament dolça, llarga, fresca alhora que intensa i persistent. Tanins molt elegants, sedosos. Reapareix la fruita predominan la negra, especiat de nou excel·lent, notes licoroses en el postgust.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.