Noe Pedro Ximenez

Tipus:
Generós Pedro Ximénez
Capacitat:
0,75 L.
Graduació:
15,5º
Celler:
Gonzalez Byass Jerez
País:
Espanya
D.O:
D.O. Jerez - Manzanilla de Sanlúcar de Barrameda
Varietats:
Al.lèrgens:
Conté sulfits
Vins D.O. Jerez - Manzanilla de Sanlúcar de Barrameda   (Espanya - Andalusia i Extremadura)
Foto Noe Pedro Ximenez vi generós

Noe Pedro Ximenez

 
2016 95
   
   
   
   
 
   
   
   
   
   

INFORMACIÓ D'INTERÈS Noe Pedro Ximenez

NOTA DE TAST

Color: Negre castany, ribets iodats.

Aroma: Elegant, de potència aromàtica alta i complex. Trobem notes a figa, prunes i cafè. Fons especiat.

Gust: Equilibrat, molt estructurat, penetrant. Sublim pas en boca, sedós, ampli amb reminiscències a fruita seca i pansificada. Final llarg llaminer amb tocs a pastisseria.

MARIDATGE

Excel•lent amb xocolata negra, gelat de vainilla i marrons glacé. Adient per qualsevol tipus de postres de caràcter dolç.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Vi excepcional procedent de la Vinya Esteve, a la zona del Jerez Superior i amb una criança posterior de més de 30 anys.
Fundada fa més de 170 anys, González Byass sempre ha apostat per la investigació i la qualitat dels seus productes. En la gamma destaca el fino Tío Pepe (líder mundial de ventes de Fino), el Soberano (líder d’Espanya) i el Lepanto amb un disseny de la Real Fábrica de La Granja. En els vuitanta l’empresa va apostar per l’elaboració de vins tranquils per tot Espanya, creant les Bodegas Beronia, Vilarnau, Finca Constancia i Finca Moncloa, també va comprar l’anís Chinchón. En el 2003 crea l’empresa Summa, dedicada a la distribució. El 2008 aconsegueix la totalitat de les accions de Viñas del Vero.

Noe Pedro Ximenez, vi generós D.O. Jerez - Manzanilla de Sanlúcar de Barrameda, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".