Gramona Vi de Glass Xarel·lo

Anyada:
2017
 
Calendari d'anyades
Tipus:
Generós Vi de Gel
Capacitat:
0,37 L.
Graduació:
9,5º
Celler:
Caves Gramona
País:
Espanya
D.O:
D.O. Penedès
Varietats:
Al.lèrgens:
Conté sulfits
Vins D.O. Penedès   (Espanya - Catalunya)
Foto Gramona Vi de Glass Xarel·lo vi generós

Gramona Vi de Glass Xarel·lo

 
2016 89
   
   
   
   
 
   
   
   
   
   

INFORMACIÓ D'INTERÈS Gramona Vi de Glass Xarel·lo 2017

NOTA DE TAST

Color: Net, límpid i brillant. Color palla amb reflexos verdosos. Molt agradable a la vista.

Aroma: Subtil a l’inici. Amb l’oxigenació es fa més expressiu. Notes florals, records cítrics –llima, pell d’aranja-, fruites exòtiques –pinya i mango madurs-, raïm de taula, préssec de vinya-, mel d’acàcia.

Gust: Entrada amable, pas untuós i glicèric, final de sostinguda acidesa que aporta vivor i frescor.

MARIDATGE

Postres lleugeres especialment aquelles de fruita. La seva acidesa permet d’altres possibilitats gastronòmiques com foies i formatges de fortalesa mitjana

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Viticultura ecològica i biodinàmica:

Basades en la minuciosa observació i tractament dels factors que influeixen a la nostra terra i al seu hàbitat. No apliquem herbicides ni pesticides químics, emprem recursos naturals amb el principal objectiu de preservar l’equilibri de l’entorn i mantenim cobertes vegetals espontànies per aconseguir sòls esponjosos. A través de la biodinàmica, un pas més enllà de l’ecologia, vivifiquem les nostres vinyes i busquem elevar els seus nivells de biodiversitat: apliquem infusions i decoccions de plantes per evitar plagues, i elaborem els nostres propis preparats i el nostre propi compost animal i vegetal a partir del nostre hort de plantes Elaboració:medicinals i de la nostra granja de vaques, ovelles i cavalls.

Elaboració:

Gramona Vi de Glass neix l’any 1997. Actualment, i després d’anys d’investigacions, aquest vi s’elabora amb un nou prototip i el suport de dues cambres frigorífiques. Refredem el raïm que passa de +25ºC a +5ºC per preparar-lo per a la seva posterior congelació a -6ºC ó -8ºC, en funció de la concentració de sucres i amb l’ajut del nitrogen líquid. Això millora la congelació dels raïms, aconseguint així més celeritat i homogeneïtat en el procés. El most segueix fermentant en bótes de 300 litres durant 2 mesos. Aquesta fermentació s’allarga més temps del que és habitual per l’elevada concentració de sucres. Com a resultat, obtenim vins afruitats molt concentrats, dolços i refrescants al mateix temps.

Gramona Vi de Glass Xarel·lo, vi generós D.O. Penedès, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".