ca

Els propers dies 6 i 8 de desembre la vinoteca obrirà de matins de 10:00h a 13:30h. Tarda tancat. Podeu seguir fent les vostres compres online :)

Foto Celler de l'Hospital Malvasia de Sitges Seca vi generós
 

Celler de l'Hospital Malvasia de Sitges Seca

0,50 L. I
94 PEÑÍN
20,50€
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • COMPRA SEGURA
  • EN 24 - 48 HRS
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
Foto Celler de l'Hospital Malvasia de Sitges Seca vi generós
Celler de l'Hospital Malvasia de Sitges Seca
0,50 L.
20,50€
DETALLS
  • Tipus: Generós Malvasia
  • Capacitat: 0,50 L.
  • Graduació: 14,0º
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2004 92

PEÑÍN

ANY PUNTUACIÓ
2020 94
NOTA DE TAST
Color

Caoba brillant, una llàgrima densa, reflexos ataronjats.

AROMA:

Franca, de potència alta, notes d'envelliment, barril de castanyer, perfumada, notes de fruites en compota, codonyat, panses.

GUST:

Intens i persistent en boca, molt llarg, records de figues seques, notes de enranciment, amb un final considerat sec.

MARIDATGE
Molt original amb formatges blaus en general no gaire potents per contrast gustatiu, "blau Ceretà de la Cerdanya", o els internacionals Gorgonzola italians o Stilton de Gran Bretanya.
Amb dolços tradicionals és molt apreciat amb galetes amb fruita seca ("carquinyolis"), també rebosteria, torrons, galetes artesanes de qualitat.
ET POT INTERESSAR
CELLER HOSPITAL DE SITGES
Fundada l' any 1324 pel cavaller de Sitges Bernat de Fonollar, la Fundació Hospital Sant Joan Baptista de Sitges és una de les institucions més antigues en actiu de Catalunya. En un inici, aquest Hospital estava enfocat dins del concepte medieval d' hospitalitat i d' aixopluc als pobres, pelegrins, orfes i malats; i estava ubicat just a sobre de les roques del mar del puig de Sitges. Però degut als avanços de la medicina, la ciència i la tecnologia, aquell edifici es va quedar desfasat.

És aleshores que l' any 1912 s' inaugura el nou edifici modernista, de l' arquitecte Font i Gumà, amb un llenguatge artístic i arquitectònic amb un valor patrimonial catalogat.

És en aquest complex quasi museístic on es desenvolupa la funció principal de la fundació, que des dels anys noranta del segle XX es dedica a l' acompanyament actiu de les persones grans, amb l' activitat complementària del Celler.

CELLER HOSPITAL MALVASIA SECA
Elaboració: Malvasia de Sitges 100% vinyes de llegat històric, criança oxidativa en bota de castanyer durant un periode d' entre 5 a 6 anys.
Es fa una fermentació lenta i criança oxidativa en bota de castanyer. El producte final s' obté mitjançant la barreja de diferents anyades.

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...

ALTRES PRODUCTES DE … Hospital De Sant Joan Baptista

Comprant

Celler de l'Hospital Malvasia de Sitges Seca

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en 0,00€
X unit..