Portell Rosat Brut

 
Calendari d'anyades
Tipus:
Rosat Jove Brut
Capacitat:
0,75 L.
Graduació:
11,5º
Celler:
Cooperativa Vinicola Del Sarral
País:
Espanya
D.O:
D.O. Cava
Varietats:
Al.lèrgens:
Conté sulfits
Vins D.O. Cava   (Espanya - Catalunya)
Foto Portell Rosat Brut vi escumós

Portell Rosat Brut

INFORMACIÓ D'INTERÈS Portell Rosat Brut

NOTA DE TAST

Color: Net i brillant. On visualment podem gaudir d'un cava amb un atractiu color cirera amb reflexos lleugerament salmonats. Presenta una bombolla fina i molt persistent.

Aroma: En nas, es presenten els aromes típics i característics de la mateixa varietat Trepat, amb aromes de fruites vermelles, i més lleugerament les notes balsàmiques, on podem apreciar la regalèssia més tímida.

Gust: Entrada en boca molt elegant i amb molta finor. On, sobresurten les notes típiques de la varietat, és presenten els elements afruitats, i amb un toc de dolçor més que ben representat, fan d'ell un cava per poder degustar amb tota la facilitat.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Sarral està situat al bell mig de la Conca de Barberà, comarca d'arrelada tradició vinícola. Les restes arqueològiques romanes trobades a Sarral certifiquen l'existència d'aquesta cultura en la qual els vins tenien una gran importància. Però no serà fins a l'edat mitjana que el conreu de la vinya tindrà un paper de primer ordre. Una qualitat característica diferenciadora és el paper que van tenir els monjos del Cister i del Temple establerts a la comarca, els quals van transmetre la seva experiència.
Vinícola de Sarral SCCL té emplaçades les seves instal·lacions, que en diverses etapes ha anat ampliant i modernitzant, al voltant del celler modernista construït el 1914, en una parcel·la de 12.000 m2 que ocupa en l'actualitat tot el recinte, on es troben les diverses edificacions: els cellers, les oficines situades en un antic molí de pinsos modernista reformat, les caves, magatzems, dipòsits exteriors, l'agrobotiga de venda al públic oberta cada dia, etc, unides per dues places interiors que vertebren el conjunt.

Compta amb més de 100 dipòsits de diferents volums, amb una cabuda total superior als 9.000.000 de litres. Els cellers estan equipades amb l'última tecnologia per tractar els vins amb la màxima cura des de la recepció del raïm fins a l'ampolla, amb mètodes d'elaboració de vins i caves basats en l'enologia moderna i amb el màxim respecte pel medi ambient.

 
2.000m2 de naus subterrànies on reposen fins a 2 milions d'ampolles de cava en segona fermentació i les sales de criança en ampolles i criança en barrils de roure.

La moderna planta embotelladora compta amb una omplidora isobarométrica, tapadores, etiquetadores, empaquetadores, etc. Sent uns mitjans de producció en constant evolució per facilitar en tot moment el control necessari per garantir en els mercats més exigents la màxima qualitat dels nostres productes. Seguint una filosofia orientada cap al futur, amb voluntat de progrés tècnic però sense oblidar mai la nostra ja centenària història.

 
El celler construïda el 1914 sota els auspicis de la Mancomunitat de Catalunya és obra de l'il·lustre arquitecte Pere Domènech i Roure, fruit de l'esforç solidari de la pagesia local per aixecar una edificació racional, de gran valor arquitectònic, pionera pel que fa a la incorporació a la indústria agrària de condicions tècniques, constructives i enològiques.

Consta d'una gran sala de tines i bótes amb una capacitat total de 18.000 hl. Amb una àmplia sala de màquines a la part posterior amb el moll de recepció i dispositius per a l'entrada i premsat de la verema.

VALORACIÓ DELS NOSTRES CLIENTS

Fes la teva valoració
 
Usuari:
Roger
Data:
31/12/2019
         

   És un cava diferent però amb un gust espectacular

Portell Rosat Brut, vi escumós D.O. Cava, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?