Net i brillant. Color daurat amb certes tonalitats torrades a causa de la Pinot Noir. Bombolla fina i persistent. Molt agradable a la vista.
En nas, és un dels majors espectacles que es poden presenciar com a consumidor. Complexitat d'aromes i molta densitat i expressivitat en cadascú d'ells. Apareixen les notes de pasteleria (pa de pessic, massapà i tocs de mantega), els tocs més herbacis i especiats (pimentó dolç, fonoll), els làctics més subtils aportats per les petites aportacions de la xocolata blanca, i tot finalitzat amb notes de taronja confitada. Amb una aireació correcte i amb la paciència necessària evoluciona a una complexitat encara molt més franca i directe oferint-nos el seu ventall més mineral.
Entrada en boca, on ens ofereix un altre espectacle sensorial. Finor per davant de tot, on es fusiona amb un carbònic d'una cremositat única, que aconsegueix equilibra-nos amb una acidesa punxant i molt viva. Si haguéssim de classificar tres paraules per poder formar-li un cupatge verbal, serien sens dubte; Estructura, potència i frescor.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.