ca
Foto Sumarroca Muscat Blanc vi blanc
Vins D.O. Penedès
 

Sumarroca Muscat Blanc

0,75 L. I
Producte descatalogat
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
DETALLS
  • Calendari d'anyades
  • Tipus: Blanc Jove
  • Capacitat: 0,75 L.
  • Graduació: 13,0º
NOTA DE TAST
Color

Groc, pàl·lid, clar, transparent, brillant.

AROMA:

De gran potència aromàtica, aromes primàries per sobre de tot flors (flor de taronger, el gessamí) i fruites blanques i grogues d'os (préssec, albercoc). Vi molt perfumat i afruitat.

GUST:

Realment és un vi amb un tall i estil afruitat per excel·lència, les notes de nas ens apareixen en la fase gustativa, fruites blanques d'os madures, fruites tropicals i puntes florals. Amb un final lleugerament cítric, viu, llaminer.

MARIDATGE
Amb gastronomia fresca, lleugera, vegana. Diferents amanides amb aportacions de fruites fresques (poma, pinya, figues, maduixes). Podríem incloure plats amb participació de formatges frescos o semi curats, foie-gras, marisc, tant en pasta fresca, arrossos, verduretes saltejades.
ET POT INTERESSAR
Els orígens es remunten a la població de Llimiana, al Pallars Jussà. Allà és on diverses generacions de la família Sumarroca ja es dedicaven a el cultiu de la vinya. A principis dels 80, Carles Sumarroca es trasllada a al Penedès, on adquireix les finques de Molí Coloma, a Subirats i Heretat Sabartés, a Banyeres de Penedès. El 1999 compra la finca més emblemàtica de Sant Sadurní d'Anoia, que va passar a denominar-se Finca Sumarroca. Així, els pilars sobre els quals han consolidat la trajectòria de la família Sumarroca i dissenyat els vins i caves en sinònim de brindis inoblidables, ha estat la passió per la terra, l'esperit de treball i la innovació permanent, aprofundint en varietats autòctones i introduint foranes, i implementant nous sistemes i procés d'elaboració. Actualment, Sumarroca compta amb 464,8 ha que li permeten proveir els celler del 100% del raïm que necessiten per a l'elaboració de vins i caves. D'aquesta manera, els cellers aconsegueixen controlar tota la cadena de producció, des del cultiu i la verema fins a la fermentació, el cupatge, el filtrat i l'embotellament. A cada etapa s'apliquen els criteris més adequats per a una millora contínua de la qualitat.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins D.O. Penedès
Vins negres denominació d'origen D.O. Penedès

La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...