PARKER
PEÑÍN
Color palla amb irisacions daurat-verdoses. Brillant i d'abundant llàgrima.
Nas franca molt complexa, presenta una completa amalgama de tons florals i fruiters. Els florals dominants recorden el lligabosc, la flor del bruc, sobre un atractiu fons d'herbes aromàtiques. Tots ells en perfecte equilibri amb les aromes afruitades de litxi, pera blanca, i poma verda fresca. Aroma no massa intens però sí original, complex i de difícil descripció a hidrocarburs, notes salades i minerals. Al pujar de temperatura destaquen aromes torrats d'una fina i delicada fusta que s'integren perfectament, guanyant en intensitat, dolçor i densitat.
En boca es presenta suau, untuós i expressiu. Posseeix una marcada acidesa que aporta notable sensació de frescor al conjunt. En el seu desenvolupament al paladar es tornen a percebre les sensacions descrites per el nas. Final prolongat i molt agradable.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.