A la vista, mostra un magnífic color daurat i, a mesura que envelleix els seus reflexos, són més ambrees.
Al nas abunden les aromes a flor de til·ler, a ametlla i, a poc a poc, es van transformant en poma al forn i pa torrat amb el pas dels anys.
A la boca, la pinya, el mànec, els litxis i un assortiment de més fruites exòtiques apareixen alhora que els records a mantega i tòfona. La seva persistència al paladar és llarga. Té llarga vida, i guanyaria en complexitat i refinament en uns 10 anys, però ja se'n pot gaudir, ja que ens mostrarà un vi més vibrant.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.