Mar Endins

Anyada:
2018
 
Calendari d'anyades
Tipus:
Blanc Jove
Capacitat:
0,75 L.
Graduació:
13,0º
Celler:
Celler Oliveda
País:
Espanya
D.O:
D.O. Empordà
Varietats:
Al.lèrgens:
Conté sulfits
Vins D.O. Empordà   (Espanya - Catalunya)
promoció 6x5
Foto Mar Endins vi blanc

Mar Endins

INFORMACIÓ D'INTERÈS Mar Endins 2018

NOTA DE TAST

Color: Groc pàl·lid, amb reflexos verdosos, brillant, clar i net, molt lluminós. Vi de Sol.

Aroma: Al nas és elegant, franc, directe, de potència aromàtica alta. Un vi amb caràcter i amb personalitat pròpia. Aromes de fruita jove fresca, pell de poma, préssec i lleugers records florals (flors blanques).

Gust: En boca es saborós, agradable equilibri entre fruita i acidesa. Destacant la seva untuositat, en el seu pas per boca és un vi glicèric, llarg i persistent. Jove, fresc i un final lleugerament sec. Convida a seguir prenent-lo.

MARIDATGE

Un blanc per tot hora, ideal per prendre una copa davant del mar, la seva frescor el fa divertit i desenfadat. Marida perfectament amb plats de peix, marisc i crustacis, tant bullits, vapor o planxa. Plats de potència gustativa mitja. Amanides fresques i arrossos mediterranis. Fantàstic amb un pica-pica i donada la efemèride i el nom del vi, ideal per acompanyar la tapa havanera, creada per el Xef Joan Roca del Celler de Can Roca (Girona) per la celebració del 50è Aniversari de la Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Empresa de caràcter familiar situada a la població de Capmany (Alt Empordà). Segons certifica la pedra al llindar de l'entrada de la cava més antiga de la casa Oliveda, ja des de 1764 es produïen vins a la propietat, per a consum familiar. A partir de 1948, Josep Oliveda i Casanova i la seva esposa Joana Rigau i Ros funden l’empresa dedicada a l'elaboració i comercialització de vins i caves. En l'actualitat Oliveda compta amb una producció de vi que es reparteix entre dues denominacions d'origen: "Empordà" i "Catalunya"; i una producció de cava que pertany a la D.O. "Cava".

La verema comença entre la primera i la segona setmana de Setembre. Es cull de matinada per afavorir que el raïm arribi al celler el més fresc possible i així mantenir intactes totes les virtuts de la fruita. Premsades suaus per extreure el most flor que posteriorment fermenta en tancs d'inoxidable a temperatura controlada. La producció total es limita a 10.000 ampolles.

VALORACIÓ DELS NOSTRES CLIENTS

Fes la teva valoració
 
Usuari:
jaume torras
Data:
28/05/2018
         

   un vi molt afruitat relacio preu calitat bona

Mar Endins, vi blanc D.O. Empordà, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".