PEÑÍN
Net i brillant. Color groc palla amb reflexos verdosos. Molt agradable a la vista.
Primer contacte en copa on és una fidel representació del seu terroir. Aromes sincers i sense embuts de fruita blanca (poma, pera) cítrics i una clara expressivitat d'herbes mediterrànies, on la farigola, el romaní i el fonoll es fonen amb petites aportacions de maria Lluïsa infusionada.
Benvinguda en boca on la seva calidesa destaca per sobre de tot. De paladar untuós i cremós, i on el retrogust és aportat per les herbes mediterrànies que es presentaven en nas, recalcant així l'expressivitat tan única i característica del paisatge de Terra Alta.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.