NOTA DE TAST
Color
Presenta un color groc pàl·lid amb tons verdosos. Net i brillant.
AROMA:
Intens aroma a flor de til·ler, acàcia i flor d'ametller, i a fruites com pera i meló.
GUST:
Entrada molt fresca en boca, amb una bona acidesa marcada, suau, delicat, amb un retrogust llarg i molt persistent.
MARIDATGE
És un acompanyament ideal per mariscs crus o cuits, a el vapor. Peixos fumats o en mousse. També harmonitza bé amb cremes fredes.
Temperatura de servei de 6 a 8º C.
ET POT INTERESSAR
El primer celler comença el 1889 amb la història de Joaquin Martinez Bujanda en un calat d'Oyón.
Quan la passió per la innovació es barreja amb el respecte a la tradició neix Comte de Valdemar, uns vins que posen en valor les virtuts dels vins d'aquesta terra, de Rioja.
Unint la capacitat de mirar a el futur amb la de mantenir viva la història per crear, entre altres, el primer blanc fermentat en bóta d'Espanya, Comte Valdemar Finca Alt Cantàbria, o el primer monovarietal Garnatxa envellit en bóta. La línia més tradicional i atemporal. Vins que perduren en el temps, que uneixen la fruita nítida i neta amb una potència i estructura equilibrada, amb la frescor i subtilesa característica d'aquesta zona.
Els Reserves i Grans Reserves mereixen una especial menció per la seva delicadesa, elegància, potencial i gran capacitat d'envelliment.
Elaboració:
Fermentació en dipòsits d'acer inoxidable amb control de temperatures a 16ºC durant 15 dies i posterior criança sobre lies.
Varietats: 75% Viura, 17% Verdejo, 8% sauvignon blanc . Totes procedeixen del raïm de vinyes pròpies.