ca
Foto Comtes Lafon Meursault vi blanc
 

Comtes Lafon Meursault

0,75 L. I Anyada: 2003
90 PARKER
Producte descatalogat
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
DETALLS
  • Anyada: 2003
  • Tipus: Blanc Criança
  • Capacitat: 0,75 L.
  • Graduació: 13,0º
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2017 90
2012 90
2011 90
2005 90
2003 90
NOTA DE TAST
Color

Net, límpid i brillant. Color groc amb reflexos daurats. Molt agradable a la vista.

AROMA:

Entrada en nas on es perceben els aromes clars de la fruita blanca, tot seguit, i amb els minuts corresponents en copa, apareixen les notes més computades de la fruita, tocs de plàtan i de préssec s'enllacen amb els aromes més tropicals, on el mango aconsegueix agafar el relleu. Tocs lleugerament especiats d'una fusta molt ben integrada, i on pots percebre la seva subtilitat i elegància ben evolucionada.

GUST:

En boca, complexitat i delicadesa. Untuositat bastant viva que aconsegueix filtrar-se amb les notes d'espècies dolces que es presentaven en nas. Ben equilibrat, llarg i persistent.

MARIDATGE
Ideal per poder acompanyar el millors fruits del mar, llagosta a la plancha, llamàntol saltat a la paella, gambes amb all i julivert, escamarlans, i com no, perfecte amb unes Ostres Gillerdeau, tot sense desmerèixer uns formatges cremosos de llet crua.
ET POT INTERESSAR
Comtes Lafon és un dels Domaines que elabora els vins més fins, elegants i senyorials a Meursault. La crítica internacional el situa entre els millors elaboradors de vins blancs de l'món. El coneixement i sorprenent talent de Dominique Lafon, al costat d'una excel·lent raïm, han portat el celler al més alt. El 1978 Dominique estudiar viticultura i enologia a Beaune. Va iniciar els seus projectes el 1980 i en les quatre collites següents va elaborar els seus primers vins. Més tard, el 1984, va formar societat amb el seu germà Bruno reemplaçant al seu pare a el front de l'domaine i, a poc a poc, els seus vins van anar adquirint prestigi. La infal·lible recerca per la millor i major extracció d'qualitats del raïm a la vinya i unes vinificacions apropiades i estudiades per obtenir tot el que s'ha aconseguit del cep els ha posicionat com un referent. Domaine Comtes Lafon compta amb 16,3 ha d'una qualitat extraordinària. En Meursault Villages tenen 4 ha, en Volnay Santenots i Monthelie Premier Cru més de 3 ha i altres 0,33 ha en el mundialment prestigiós Montrachet Grand Cru. El cultiu de la vinya es realitza sense aplicar cap tipus de producte químic, només matèria orgànica per aportar nutrients a la planta. Únicament utilitza les dosis mínimes de sulfurós per garantir la salubritat de el vi. Aquest canvi de filosofia a la vinya no es va realitzar bruscament per evitar que els ceps i la seva relació qualitat-rendiment quedés afectada. El sistema de poda utilitzat és el guyot simple i en el cas de les vinyes velles, el cordó royat. Replantar les vinyes amb clons de seleccions massals de ceps vells, tant en el chardonnay com en el pinot noir. El roure utilitzat en la fermentació dels vins blancs i la criança dels negres és francès d'Allier i dels Vosgues. Per als Meursault Villages s'utilitzen bótes d'un vi. La raresa, petita producció i gran demanda mundial fa que els seus vins es trobin entre els més buscats.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins negres denominació d'origen A.O.C. Bourgogne Côte de Beaune

La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.

Comprant

Comtes Lafon Meursault

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en0,00€
X unit..