És de color daurat pàl·lid.
En nas és molt fresc, ens recorda a una barreja de flors i fragàncies de fruites de carn blanca i de cítrics com per exemple la pell de llimona, amb tocs de beina de vainilla. En haver estat vinificat i envellit durant 10-14 mesos en botes de roure, amb una proporció petita de fusta nova, les aromes a torrats són tant evidents com agradables.
En boca es percep ben estructurat, complex i equilibrat, amb una acidesa precisa que ens ajuda a denotar un final llarg i persistent.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
ABANS DE CONTINUAR...
En canviar de país de destinació, els preus poden variar a causa dels diferents impostos que s'hi apliquen.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.