PARKER
PEÑÍN
Groc pàl·lid, clar, net, transparent, brillant.
Vi complex, de potència aromàtica alta, és franc, interessant, les aromes primàries s'entrellacen amb els terciaris causa de la seva criança en bóta. Records a préssec madur, poma fuji, te verd, lleugers torrats, vainilla, notes fumades, fusta de qualitat.
Saborós, molt ben estructurat, gran recorregut en la fase gustativa, llarg i persistent, destaquem la sensació d'untuositat, glicèric, gras, ben equilibrat ( acidesa-criança-bóta ), una agradable sensació sedosa, lleugeres notes de fruita seca, la fusta molt ben integrada juntament amb les apreciacions fruiters i lleugera mineralitat.
Vi ben elaborat, aromàtic, fresc. Recomenable
Val la pena. Excellent.
Very good taste
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.
Anyada 2016 . Envellit en bones condicions. Maridat amb caldera de llagosta. No tinc paraules.