Albet i Noya Lignum Blanc

Anyada:
2018
 
Calendari d'anyades
Tipus:
Blanc Criança
Capacitat:
0,75 L.
Graduació:
12,5º
Celler:
Albet I Noya
País:
Espanya
D.O:
D.O. Penedès
Varietats:
Chardonnay, Sauvignon Blanc, Xarel·lo
Al.lèrgens:
Conté sulfits
Vins D.O. Penedès   (Espanya - Catalunya)
Producte Ecològic
Foto Albet i Noya Lignum Blanc vi blanc

Albet i Noya Lignum Blanc

INFORMACIÓ D'INTERÈS Albet i Noya Lignum Blanc 2018

NOTA DE TAST

Color: Groc intens, amb reflexos de llimona, brillant, net.

Aroma: Fragant, de bona intensitat, complexitat aromàtica important, molts matisos de la unió de les 3 varietats que cadascuna li aporta sensacions diferents i el toc de la criança bóta. Floral, cítric i lleugers torrats.

Gust: Harmònic, ben estructurat, amb caràcter i sabor. Va venir també complex gustativament, però a el mateix temps agradable. Gran equilibri fruita-blanca madura (Préssec, nespra, maracujà) amb lleugers tocs de fusta, elegants pinzellades de bóta.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Cinc generacions d'agricultors.
L'any 1903, durant la crisi de la fil·loxera, Joan Albet i Rovirosa, va arribar a al Penedès i es va posar a treballar les vinyes de la finca de Can Vendrell de la Codina, a Sant Pau d'Ordal. I aquí es va quedar. Durant cinc generacions, la família Albet, casolans de Can Vendrell, han cultivat, estimat i vist créixer les vinyes que ara són protagonistes d'aquests vins.
Però amb això no tenien prou i, a la fi dels anys 70, comencen a treballar l'agricultura ecològica . Ningú 'havia sentit parlar, de vins ecològics. Però la curiositat va guanyar i va ser així com es va llançar a l'aventura.

El celler és modernista, dissenyada per Josep Maria Pericas 1925. En els últims anys, a Albet i Noya s'ha anat ampliant i modernitzant les instal·lacions amb el celler de Xapallà, aixecat el 2004, on s'embotellen i es fan la criança dels vins negres, i el celler de l'Era, equipat amb la tecnologia més puntera i respectuosa, on s'elabora, exclusivament i per separat, la gamma més alta d'Albet i Noya. També s'han anat adquirint noves vinyes com la Finca de Can Milà, a Lavern, o la finca de Can Simó, a la zona de Mediona.

Elaboració:
Elaborat amb tres varietats: Chardonnay, Xarel.lo i Sauvignon blanc. Collita i selecció manual del raïm. Fermentació d' un es en acer inoxidable del Sauvignon Blanc i el Xarel.lo i de do mesos en botes del Chardonnay. S' estabilitza i es filtra lleugerament abans d' embotellar. Criança, 2 mesos de bota pel Chardonnay i battonage de les seves mares.
Els tractament es fan seguint els paràmetres que regeixen la viticultura ecològica.

VALORACIÓ DELS NOSTRES CLIENTS

Fes la teva valoració
 
Usuari:
Joan
Data:
06/03/2019
         

   El cupatge està molt equilibrat i resulta fresc i potent, aromàtic i afruitat. Apropiat per beure'l sol sense cap menjar. Molt recomenable.

Albet i Noya Lignum Blanc, vi blanc D.O. Penedès, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".