PARKER
PEÑÍN
Groc pàl·lid amb reflexos verdosos. brillant, color de joventut.
Net, franc, directe, aromes varietals del raïm albariño, les fruites verdes molt ben equilibrat amb les notes de fruites tropicals ( pinya verda, poma fuji ), les famoses "pineberry" maduixes blanques, cultivades a Amèrica de Sud ia la Gran Bretanya són molt esteses en el mercat Gurmet. Bona potència aromàtica.
Excel·lent vivesa, ampli, vellutat en el seu recorregut, llarga via retronasal, destaquem aquest punt mineral i salí, però el classificaríem com finíssim, sec i lleugerament afruitat, amb tocs herbacis, pedra de riu, fresc.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.
Encara que soc un enamorat dels blancs del Penedés, aquest gallec es molt bo. Amb llagostíns de la Rápita (Montsiá) un plaer.