Albariño Paco & Lola Nº 12

Anyada:
2019
 
Calendari d'anyades
Tipus:
Blanc Jove
Capacitat:
0,75 L.
Graduació:
12,0º
Celler:
Cooperativa Arousana
País:
Espanya
D.O:
D.O. Rías Baixas
Varietats:
Al.lèrgens:
Conté sulfits
Vins D.O. Rías Baixas   (Espanya - Galícia)
Foto Albariño Paco & Lola Nº 12 vi blanc

Albariño Paco & Lola Nº 12

INFORMACIÓ D'INTERÈS Albariño Paco & Lola Nº 12 2019

NOTA DE TAST

Color: Groc pàl·lid molt brillant, transparent.

Aroma: De notable intensitat, molt aromàtic, aromes de fruites per sobre de tot, molt afruitat. Es tracta d'un albariño afruitat per excel·lència, un gran ventall d'aromes afruitats entrellaçats, fruites blanques i tropicals ( pinya, nespra, llima, maracujà, albercoc, pell de préssec ) juntament amb una lleugera percepció floral, flors blanques, pètals.

Gust: Fresc, llaminer, intens, amb aquest caràcter afruitat, saborós, les notes de fruita tropical ( pinya, plàtan ) i florals gessamí ho podries trobar en aquest vi persistent i llarg.

MARIDATGE

Amb amanides, vegetals, fresques, amb fruites ( pomes, maduixes, figues ), amb cuina lleugera, natural, fresca. Peixos, sushi, sashimi de tonyina, salmó, tatakis, excel·lent amb la cuina japonesa.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Paco & Lola és un celler fundada l'any 2005 per iniciativa d'un grup de viticultors i productors de vi de la comarca d'O Salnés, que van decidir professionalitzar la seva producció. Aquesta cooperativa es denomina "Societat Cooperativa Vitivinícola Arousana", sent la cooperativa més important per nombre de socis de la DO Rias Baixas.
El celler compta amb 200 hectàrees de vinya pròpia repartides en més de 1800 parcel·les, característiques de l'minifundi gallec i localitzades en la seva totalitat a la subzona del "Val do Salnés".
Les instal·lacions del celler estan dotades de l'última tecnologia aplicada a al sector de el vi. Aquesta moderna tecnologia, unida a la tradició dels viticultors i a el saber fer transmès de generació en generació, permet obtenir la màxima expressió del raïm, garantint un magnífic resultat anyada rere anyada.

Elaboració:
Fermentació en dipòsits d'acer inoxididable a 16º C. durant 12 dies parant la fermentació en fred.
Elaborat a partir del most flor de raïm seleccionat. Producció sostenible.

Albariño Paco & Lola Nº 12, vi blanc D.O. Rías Baixas, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".