Fever-Tree Tonic Water

Tipus:
Refrescs
Capacitat:
0,50 L.
País:
Gran Bretanya
Foto Refrescs Fever-Tree Tonic Water

Fever-Tree Tonic Water

INFORMACIÓ D'INTERÈS Fever-Tree Tonic Water

INFORMACIÓ ADDICIONAL

L'aigua tònica té més història que la majoria de refrescos industrials. S'elabora a partir de la quinina, una substància medicinal extreta d'un arbre oriünd del Perú. El 1630 es va fer coneguda a Espanya perquè va ser receptada a la comtessa de Chinchón per curar-la d’"unes febres", com es deia llavors a la malària.
El 1820, els soldats indis van endolcir la beguda amarga i van inventar la indian tonic water, poc després un raig de ginebra eternitzar el gin tonic. La planta es va fer coneguda com l'arbre de la febre. Per això es diu així, Fever Tree, la marca de begudes que ara recupera l'elaboració artesana de la tònica amb quinina natural, sucre de canya i àcid cítric.
Amb la barreja exclusiva de sabors botànics subtils i naturals, aigua i quinina de la millor qualitat, han creat una tònica deliciosa, natural i amb un gust i aroma extraordinàriament refrescants. Només pensant en tots els destil•lats que hi ha avui dia al mercat, elaborats amb tècniques ancestrals que han passat de generació en generació, sembla desgavellat que sempre els barregem amb refrescs d'escassa qualitat. Fever-Tree, des de la seva posició d'independència i utilitzant els ingredients de la millor qualitat, vol canviar aquesta situació donant-li al concepte de "mixer" un enfocament totalment desconegut fins ara.
Segons es comenta, Fever-Tree és la Tònica recomanada per Ferran Adrià per elaborar els millors Gin-Tonics.

Refrescs Fever-Tree Tonic Water , és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?