ET POT INTERESSAR
Destaca el gust natural de la barreja dels tres tipus de gingebre que conté. Està elaborada per enaltir les notes aromàtiques dels grans whiskies, bourbons, roms i tequilas.
Els tres tipus de gingebre utilitzats són:
- La cotxinilla, de gust fort i terrosa, destaca pel seu sabor i aroma a xocolata.
- El gingebre nigerià, d'una gran intensitat aromàtica.
- Per primera vegada en l'elaboració d'aquest tipus de beguda, s'incorpora un tercer tipus: el gingebre d'Equador. Aporta molta frescor i un accentuat aroma a llima. Un cop recollit i encara fresc, s'extreu el seu oli sense necessitat d'assecatge, aportant al gust final unes notes totalment desconegudes fins ara.
No conté edulcorants artificials, additius, aromatitzants, colorants ni conservants.
Color: És clar i daurat
Aroma: Gingebre fresc amb un toc a llimona
Sabor: Destaca la barreja dels tres gingebres. Sabor complex gràcies als tocs de cítrics.
Retrogust: Extraordinàriament transparent