Fentimans Tonic Water

Tipus:
Refrescs
Capacitat:
0,20 L.
País:
Gran Bretanya
Foto Refrescs Fentimans Tonic Water

Fentimans Tonic Water

INFORMACIÓ D'INTERÈS Fentimans Tonic Water

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Al voltant de 1850, es van descobrir els efectes medicinals de la quinina, una substància que li dóna el seu característic sabor amarg a la tònica. La quinina, la qual prové de l'escorça dels arbres de quinio, era bàsica per evitar que els soldats britànics que estaven en les índies adquirissin la malària. El gran problema es presentava a l'hora de donar als soldats la seva ració de quinina ja que era tan amarga que ningú la volia prendre. Es va provar de barrejar amb aigua i sucre per dissimular el sabor. Alguns soldats barrejaven aquest preparat amb la seva ració reglamentària de ginebra i van començar a elaborar a principis de 1860 els primers gintònics encara a anys llum dels actuals, és clar. Poc temps després es van patentar les receptes de les tòniques i se'ls va afegir gas passant a denominar com aigües tòniques de les índies o Indian Water Tonic.

L'empresa britànica Fentiman s, fundada el 1905, ens proposa la seva pròpia recepta de tònica afegint a la fórmula dos punts que la diferencien: part del carbònic de la tònica prové de la fermentació natural dels botànics i que entre els seus aromatitzants inclou una herba anomenada lemongrass i amb difícil traducció, la qual li confereix una aroma i sabor peculiars.

Al nas, la tònica Fentimans ens mostra lleus notes cítriques i terroses de quinina. En boca, el carbònic és fi i apareix en segon pla. Predominen les notes cítriques gràcies a la llimona i al lemongrass, les quals li aporten frescor. La sensació d'amargor final és molt agradable i queda ben encaixada entre la dolçor i l'acidesa de la tònica.

Refrescs Fentimans Tonic Water , és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?