Oli Vea Les Costes

Tipus:
Altres
Capacitat:
0,50 L.
País:
Espanya
Foto Oli Oli Vea Les Costes

Oli Vea Les Costes

INFORMACIÓ D'INTERÈS Oli Vea Les Costes

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Oli d’oliva verge extra de la zona de Lleida.
Propietat adquirida per Domingo Veá Sanclemente l'any 1942. Inicialment aquesta finca comptava amb 350 oliveres de la varietat Arbequina. Durant el pas de les generacions s'han anat adquirint finques confrontants comptant en l'actualitat amb uns 3.250 oliveres de la varietat Arbequina amb una mitjana de més de 200 anys d'antiguitat, i una producció d'uns 20 quilos per olivera.

Aquesta finca es caracteritza per la seva dificultat en el conreu de les oliveres a causa de l'abrupte terreny, format per petites terrasses. D'altra banda el terrer d'aquesta finca és molt ric en minerals ja que és un terreny que s'ha anat guanyant al bosc. Les pluges són escasses (400 litres anuals) el que fa que la producció d'olives no sigui molt elevada en quantitat, però si en caràcter.

Oli Oli Vea Les Costes, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".