Elephant

Tipus:
Ginebra
Capacitat:
0,50 L.
Graduació:
45,0º
País:
Alemanya
Foto Ginebra Elephant

Elephant

INFORMACIÓ D'INTERÈS Elephant

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Elephant Gin és una ginebra London Dry artesanal inspirada en Àfrica, en l’esperit pioner dels exploradors del segle XIX i els seus descobriments botànics.

El seu sabor complex i sorprenentment suau alhora, inclou aromes florals, fruitats i especiats. S’elabora amb catorze ingredients botànics, europeus i africans com el buchú, l’urpa del dimoni i el baobab. Aquest últim, importat de Malawi, és el fruit favorit dels nostres amics, els elefants!

L’acurada selecció dels seus ingredients i la utilització d’aigües de fonts termals aporten a la ginebra el seu sabor inconfusible i delicat que es pot gaudir tan sol o combinat en un còctel.

La seva qualitat ha estat reconeguda amb la medalla d’or als World Spirit Awards 2014, atorgada només als grans mestres artesans d’arreu del mon. Ha obtingut també distincions importants al Gin Masters i al IWSC durant el 2014.

Elephant Gin és una ginebra Premium artesanal de gran qualitat que col•labora aportant el 15% dels seus beneficis a Big Foundation i Space for Elephants, fundacions que defensen l’elefant africà i la conservació de la vida salvatge africana. Cada ampolla és única, etiquetada a mà, i cada remesa porta el nom d’un elefant protegit.

Ginebra Elephant, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?