ET POT INTERESSAR
La destillació es du a terme en botes petites de coure don surt una ginebra amb una textura i riquesa daromes única. El lent procés permet al destillador seleccionar amb precisió el cor de la ginebra, eliminant els caps i les cues. A més a més, el Charentais (tipus dalambí), amb coll en forma de cigne afavoreix la concentració dolis essencials, que contribueixen al refinament de la ginebra i li aporten complexitat aromàtica. Citadelle és lúnica ginebra al mercat que encara fa servir aquest mètode de destillació tant antic i és el que la fa tan exclusiva. Aquesta tècnica produeix un alcohol amb una estructura molt fina que suporta la raonable addició de ginebre i altres botànics. El mestre destillador selecciona els botànics que complementaran la frescor de la ginebre amb aromes agredolços, florals i exòtics. Amb gran destresa són capaços darribar a un equilibri aromàtic perfecte. Un ampli ventall daromes i sabors són el segell diferencial daquesta excepcional ginebra. Encara que la recepta de la Citadelle es manté en secret, els ingredients clau són ginebre francesa i arrel de violeta, coriandre del Marroc, ametlla i llimona agredolça dEspanya, pela de sucoses taronges mexicanes, angèlica del nord dAlemanya, cardamom (lespècie més cara del món després del safrà) de la Índia, escorça de càssia dIndoxina i canyella de Sri Lanka, la dolçor de la regalèssia Xina, el sabor picant dels Grans del Paradís dÀfrica (pebre de Guinea)...Fonoll del Mediterrani i arrel de lliri li atorguen les propietats digestives i lhabilitat de reforçar els complexos sabors que la ginebra conté.
tres bon