PEÑÍN
Color grana dun to pujat, vora amb lleugers tons teula. Brillant, amb irisacions de color robí.
En nas desplega des del primer moment tons balsàmics procedents de la fusta, sobre un fons de xocolata i coco ; tot ell emmarcat en confitura de fruites vermelles molt madures. És evident també la sensació de tabac i cedre.
En boca és ple, de pas astringent, viu dacidesa. Els matisos de cacau i fusta en combustió es reforcen, essent el prolongat final una barreja de difícil caracterització: caixa de puros, compota, espècies, regalèssia, cuir
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.