Habla de Ti Pack (2 u + 2 Copes Riedel)

Tipus:
Blanc Caixes regal
Capacitat:
0,75 L.
Graduació:
12,5º
Firma comercial:
Habla De Vinos S.l.
País:
Espanya
D.O:
S/D.O. Andalucía - Extremadura
  (Espanya - Andalusia i Extremadura)
  •   Stock
    NO DISPONIBLE
  • Has tastat aquest producte?
             
  • Guía Peñín 89/100
89
Foto Caixes regal Habla de Ti Pack (2 u + 2 Copes Riedel)

Habla de Ti Pack (2 u + 2 Copes Riedel)

 
2016 89
2014 90
   
   
   
 
   
   
   
   
   

INFORMACIÓ D'INTERÈS Habla de Ti Pack (2 u + 2 Copes Riedel)

NOTA DE TAST

Color: Net i brillant. Color or amb reflexos verdosos. Molt agradable a la vista.

Aroma: En nas destaca el seu aroma característic de la varietal Sauvignon Blanc. Es perceben aromes vegetals a espàrrecs, fulla de tomàquet i notes de fruita tropical a Mango, que es troben amb perfecte harmonia amb els imponents aromes herbacis.

Gust: Entrada en boca on és presenta un vi fresc, intens i molt agradable. Amb una persistència de fruites tropicals excel·lent, acompanyada d'una lleugera sensació de cremositat i untuositat aportada per la seva breu criança amb les lies.

MARIDATGE

La seva potència aromàtica i cos lleuger el fa el perfecte acompanyant de formatges, aperitius, pastes i peixos amb una cocció lleugera.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Habla de Ti és un monovarietal de Sauvignon Blanc de V.T Extremadura i elaborat per Bodegas Habla.
Els raïms creixen en sis hectàrees de vinya jove situades a uns 450 metres d'altitud tractats mitjançant conducció en espatllera i sòls franc-sorrencs. Del clima de la zona cal destacar l'acusada variació tèrmica entre el dia i la nit.

Després de la verema, els grans de raïm es transporten ràpidament fins al celler, on fermenten uns dos mesos en tancs d'acer inoxidable a temperatura controlada de 9-10°. Finalment, reposa en els mateixos dipòsits sobre les seves pròpies lies durant un màxim de 5 mesos.

Bodegas Habla pretén retre homenatge, amb el seu nom a Michelangelo; arquitecte, escultor i pintor italià renaixentista. Diuen que quan va veure acabada la seva obra "Moisès", després de donar-li un cop amb la maça, li va dir: "HABLA!". Tan perfecte era que semblava real.
Precisament i per aquest motiu, Bodegas Habla vol perseguir aquest esperit: intentar sempre aconseguir la perfecció.

Caixes regal Habla de Ti Pack (2 u + 2 Copes Riedel), és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?