NOTA DE TAST
Color
Marró, amb rivets daurats.
AROMA:
El perfil aromàtic és intens i molt complex, però molt ben integrat i equilibrat. Destaquen les aromes de canyella, de nous amb un equilibri entre l'anís i els cítrics, deixant un fons d'herbes naturals molt estructurat. També podem trobar l'aroma de vi ranci.
GUST:
En boca té un principi suau i dolç, on la vainilla i els cítrics agafen més importància i a la fi apareixen les notes amargues típiques del vermut. El tast es converteix en un recorregut de sensacions de principi a fi.
MARIDATGE
Aperitius en general; diferents xips de vegetals, fruits secs salats com ametlles, avellanes, etc ..
Embotits curats com pernil ibèric, llonganissa, etc.
Adobats, olives, fregits de peixos com calamars, seitons, sèpia, peixet fregit. Truita de patates, etc. Tapes en general.
Ideal per un pica-pica o per degustar-lo amb tranquil·litat. El Brun és ideal per gaudir sol o acompanyat. Es recomana servir fred, amb gel i una rodanxa de taronja.
ET POT INTERESSAR
Origen:
Vermouth elaborat amb Garnatxa blanca de l' Empordà, situada a peu de l' Albera, on destaca la gran diversitat de terra, així com la forta i present Tramuntana que li aporta caràcter.
Elaboració i Criança:
Maceració d' herbes naturals amb molta presència de les herbes autòctones de la zona, complementades amb espècies que creen una fórmula molt equilibrada i amb molta complexitat. En aquesta fórmula de més de 30 herbes i espècies diferents, podem trobar entre d' altres la canyella, regalèssia, donzell, gingebre, cúrcuma, estragó, nou verda, estrelles d 'anís, cítrics i fins i tot vainilla.
El vi base que s' aromatitza amb les herbes és un cupatge entre Garnatxa Blanca amb un envelliment en dipòsit d' acer inoxidable i una Garnatxa Blanca elaborada com vi ranci en botes velles.