Aperol Barbero
- Tipus:
- Bitters
- Capacitat:
- 1,00 L.
- Graduació:
- 11,0º
- País:
- Itàlia
-
Stock
DISPONIBLE -
Valoració clients


Aperol Barbero
INFORMACIÓ D'INTERÈS Aperol Barbero
MARIDATGE
La seva versatilitat el fa ideal per maridar amb un infinit etcètera, sobretot si es tracte d'aperitiu com podria ser: olives, anxoves, seitons en vinagre, chips de verdures, peix fregit, fruits secs torrats, marisc bullit etc...
INFORMACIÓ ADDICIONAL
És una beguda alcohòlica d'origen Italià produida originalment per l'empresa Barbieri, establerta a Padua. És un licor molt antic, on és remonta desde el 1919, però no va ser popular fins la finalització de la Segona Guerra Mundial
Actualment forma part del grup Campari, tot i que organolèpticament poc tenen que veure. l'Aperol té una graduació alcohòlica de 11% la meitat que un Campari, i és molt més suau i menys amarg. La fòrmula magistral de l'Aperol conté Ruibarbo, Gentiana, Cinchona i taronja amarga entre altres.
El coctel per excel.lència és l'Spritzz, internacionalment molt conegut, sobretot en èpoques d'estiu, on ajuda a minimitzar la calor amb el seu toc refrescant.
Per poder realitzar-ho necessitarem:
- Una copa balón i/o una copa de vi estil Burdeos.
- Gel de qualitat.
- Vi espumós, preferiblement Prosecco. ( 3 parts )
- Aperol ( 2 parts )
- 1 part de Soda i mitja lluna de taronja fresca.
VALORACIÓ DELS NOSTRES CLIENTS
Fes la teva valoració- Usuari:
- Maria S.
- Data:
- 28/08/2020
Perfecte per acompanyar un aperitiu.
- Usuari:
- Pat
- Data:
- 28/05/2020
Incontournable pour faire des Spritz.
- Usuari:
- Alex
- Data:
- 22/05/2020
Perfecte per combinar amb una mica de prosseco
- Usuari:
- pat
- Data:
- 09/05/2020
ideal pour preparer des Spritz.