Aperol Barbero

Tipus:
Altres Aperitius
Capacitat:
1,00 L.
Graduació:
11,0º
País:
Itàlia
Foto Aperitiu Aperol Barbero

Aperol Barbero

INFORMACIÓ D'INTERÈS Aperol Barbero

MARIDATGE

La seva versatilitat el fa ideal per maridar amb un infinit etcètera, sobretot si es tracte d'aperitiu com podria ser: olives, anxoves, seitons en vinagre, chips de verdures, peix fregit, fruits secs torrats, marisc bullit etc...

INFORMACIÓ ADDICIONAL

És una beguda alcohòlica d'origen Italià produida originalment per l'empresa Barbieri, establerta a Padua. És un licor molt antic, on és remonta desde el 1919, però no va ser popular fins la finalització de la Segona Guerra Mundial
Actualment forma part del grup Campari, tot i que organolèpticament poc tenen que veure. l'Aperol té una graduació alcohòlica de 11% la meitat que un Campari, i és molt més suau i menys amarg. La fòrmula magistral de l'Aperol conté Ruibarbo, Gentiana, Cinchona i taronja amarga entre altres.
El coctel per excel.lència és l'Spritzz, internacionalment molt conegut, sobretot en èpoques d'estiu, on ajuda a minimitzar la calor amb el seu toc refrescant.
Per poder realitzar-ho necessitarem:
- Una copa balón i/o una copa de vi estil Burdeos.
- Gel de qualitat.
- Vi espumós, preferiblement Prosecco. ( 3 parts )
- Aperol ( 2 parts )
- 1 part de Soda i mitja lluna de taronja fresca.

Aperitiu Aperol Barbero, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".