MARIDATGE
La seva versatilitat el fa ideal per maridar amb un infinit etcètera, sobretot si es tracte d'aperitiu com podria ser: olives, anxoves, seitons en vinagre, chips de verdures, peix fregit, fruits secs torrats, marisc bullit etc...
ET POT INTERESSAR
És una beguda alcohòlica d'origen Italià produida originalment per l'empresa Barbieri, establerta a Padua. És un licor molt antic, on és remonta desde el 1919, però no va ser popular fins la finalització de la Segona Guerra Mundial
Actualment forma part del grup Campari, tot i que organolèpticament poc tenen que veure. l'Aperol té una graduació alcohòlica de 11% la meitat que un Campari, i és molt més suau i menys amarg. La fòrmula magistral de l'Aperol conté Ruibarbo, Gentiana, Cinchona i taronja amarga entre altres.
El coctel per excel.lència és l'Spritzz, internacionalment molt conegut, sobretot en èpoques d'estiu, on ajuda a minimitzar la calor amb el seu toc refrescant.
Per poder realitzar-ho necessitarem:
- Una copa balón i/o una copa de vi estil Burdeos.
- Gel de qualitat.
- Vi espumós, preferiblement Prosecco. ( 3 parts )
- Aperol ( 2 parts )
- 1 part de Soda i mitja lluna de taronja fresca.
très bien