NOTA DE TAST
Color
Color porpra, amb algunes brillantors i matisos vermellosos.
AROMA:
Aquest vi presenta aromes de fruits vermells combinats amb balsàmics i sota bosc.
GUST:
En el paladar trobem equilibri entre tanicitat, alcohol i acidesa. Els aromes retronasals son fins i elegants. Vi amb una llarg final.
MARIDATGE
Maridatge ideal amb guisats acompanyats amb tòfona, carn de caça i pernil ibèric de gla.
ET POT INTERESSAR
A aquesta joia enològica l'acompanya una ampolla fictícia en un estoig expositor, tallat en fusta de faig i concebut a semblança de l'innovador dipòsit ovoide on s'ha procedit a la seva acurada elaboració biodinámica. Mentrestant, l'ampolla original espera, pacientment, el seva obertura per desplegar la seva elegància i delicadesa.
'Tresor La Monja' procedeix d'una petita parcella de 1'8 hectàrees de vinya vell prefiloxérico, que havia sorprès per la seva qualitat a Marc Eguren - enòleg dels cellers de la família - en la seva vinificació per separat.
Amb el nou vi 'Tresor La Monja', Marc i el seu germà Miguel Eguren han portat a la màxima expressió la viticultura biodinàmica, com un retorn a l'agricultura del seu besavi Amancio. En aquest sentit, subratllen que tots els treballs a la vinya (poda, llaurat, esporgada ...) s'han realitzat manualment, en el moment precís, els dies i les hores senyalades, per optimitzar processos, preservar el principi de la mínima intervenció i obtenir el màxim caràcter i identitat, des del respecte a la singularitat del terrer i als ritmes de la natura.