Color cirera de mitja capa, amb ribet granat, brillant.
Aromàtic, dintensitat mitja, aromes de fruita vermella confitada, balsàmics i lleugers especiats (canyella). El nas es molt fi i complex (elegant i canviant).
En boca es equilibrat i saborós. En latac es de mitjana estructura, afruitat en el seu pas per boca, en el que apreciem sensacions de groselles, pebre, herbes aromàtiques, fustes pròpies de la seva criança en barrica. Té un final polit, es mostra càlid i amb tanins vius i afinats.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.
tremendo!