ca
Foto Malleolus de Sanchomartín  vi negre
Vins D.O. Ribera del Duero
 

Malleolus de Sanchomartín

0,75 L. I Anyada: 2020
131,35€
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • COMPRA SEGURA
  • EN 24 - 48 HRS
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
  • Logotip Bizum
Foto Malleolus de Sanchomartín  vi negre
Malleolus de Sanchomartín
0,75 L.
131,35€
DETALLS
  • Anyada: 2020
  • Tipus: Negre Alta Expressió
  • Capacitat: 0,75 L.
  • Graduació: 15,0º
CALENDARI D'ANYADES
  • Excel·lent (E)
  • Molt bona (MB)
  • Bona (B)
  • Regular (R)
  • Deficient (D)
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2019 E
  • 2018 MB
  • 2017 MB
  • 2016 MB
  • 2015 E
  • 2014 MB
  • 2013 B
  • 2012 MB
  • 2011 E
  • 2010 E
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2009 E
  • 2008 MB
  • 2007 MB
  • 2006 B
  • 2005 MB
  • 2004 E
  • 2003 MB
  • 2002 MB
  • 2001 E
  • 2000
ANY QUALIFICACIÓ
  • 1999
  • 1998
  • 1997
  • 1996
  • 1995
  • 1994
  • 1993
  • 1992
  • 1991
  • 1990
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2014 94
2011 94
2010 95
NOTA DE TAST
Color

Net, límpid i brillant. Color cirera picota amb reflexos granats. Intensitat de capa mitjana/alta. Molt agradable a la vista.

AROMA:

En nas es presenta amb molt bona intensitat i una profunditat característica. Bona representació de fruits vermells i negres computats sobre un llit d'espècies com la vainilla, la regalèssia i els tocs de mel torrada. Bona complexitat en copa, demostrant així els seus aromes més terciaris fruit de la seva criança en bótes de roure francès.

GUST:

Entrada en boca voluptuosa. Una textura rica i cremosa t'envolta el paladar de principi a final. L'elegància és aportada per aquest toc de tanins frescos i molt ben integrats, però així i tot presenta una persistència i profunditat com no podia ser d'una altra manera. Memorable.

MARIDATGE
Plats de caça, com el civet de senglar, rostits de pollastre, filet de porc, barbacoes, canelons de carn i/o bolets, rovellons a la brasa, embotits, formatge... Un sinfin de possibilitats per acompanyar aquest gran vi.
Temperatura de servei 17º-18º.
ET POT INTERESSAR
La histora del celler la contemplen 3 generacions, Emilio Moro va néixer a l'entorn vitivinícola que l'envoltava, trepitjant raïm i trasegando vi en el seu poblet natal, Pesquera de Duero, província de Valladolid. Sent encara un adolescent (14 anys), Emilio Moro venia al costat del seu pare, més de 100 cántaras de vi per la zona. Eren temps en què el va veure s'elaborava de forma totalment artesanal. Més endavant, don Emilio, iniciat pel seu progenitor en els processos vitivinícoles, va plantar la resta de les seves terres de vinyes i empeltar amb tinta de país centenàries pertanyents a pagaments ja desapareguts, com el de "l'escletxa" que encara roman immortalitzat en la fotografia que presideix el rebedor del celler, en aquesta foto dels anys quaranta, es pot veure a Emilio Moro amb uns sis anys, al costat del seu pare, retostados pel sol, veremant. Un dels avantatges de les vinyes d'Emilio Moro és que alguns d'ells van pertànyer al seu pare i posseeixen el clon més pur del raïm autòctona Negre Fi o ull de llebre, amb aquest clon s'ha empeltat la resta de les vinyes que s'han anat adquirint amb el temps. Un altre avantatge és la ubicació i la varietat de tipus de sòl: Pesquera és coneguda per ser un poble de tradició vitivinícola on, a causa de la conjugació de terrenys argilosos, calcaris i de grava, s'aconsegueixen vins d'excel·lent qualitat. En l'actualitat el celler posseeix 200 Ha de vinya pròpia a el 100% Tinta Fina o Ull de llebre empeltades amb el seu propi clon. L'heterogeneïtat dels sòls, així com els plànols d'exposició solar, confereixen a cada pagament més característiques diferenciadores, tant en la maduració com en les característiques organolèptiques que confereixen als vins.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Usuari: Andy Data: 06/07/2016

Great future ahead.

Vins D.O. Ribera del Duero
Vins negres denominació d'origen D.O. Ribera del Duero
La Ribera del Duero és una de les zones vitivinícoles més importants d’Espanya, es localitza a Castella i Lleó i abasta una part de la conca del riu Duero de 115 quilòmetres de longitud i 35 quilòmetres d’amplada. Aquesta franja queda limitada a l’est pel poble de San Esteban de Gormaz i a l’oest per Quintanilla de Onésimo. Diferents municipis de les comarques de Burgos, Sòria, Segòvia i Valladolid formen part de la denominació que comprèn una superfície de vinya de 21.000 hectàrees i una producció anual aproximada de 56 milions de litres de vi.

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...

ALTRES PRODUCTES DE … Bodegas Emilio Moro