ca
Foto Celler de l'Hospital Malvasia de Sitges Seca vi generós
 

Celler de l'Hospital Malvasia de Sitges Seca

0,50 L. I
Producte descatalogat
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
DETALLS
  • Tipus: Generós Malvasia
  • Capacitat: 0,50 L.
  • Graduació: 14,0º
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2022 93
2004 92

PEÑÍN

ANY PUNTUACIÓ
2020 94
NOTA DE TAST
Color

Caoba brillant, una llàgrima densa, reflexos ataronjats.

AROMA:

Franca, de potència alta, notes d'envelliment, barril de castanyer, perfumada, notes de fruites en compota, codonyat, panses.

GUST:

Intens i persistent en boca, molt llarg, records de figues seques, notes de enranciment, amb un final considerat sec.

MARIDATGE
Molt original amb formatges blaus en general no gaire potents per contrast gustatiu, "blau Ceretà de la Cerdanya", o els internacionals Gorgonzola italians o Stilton de Gran Bretanya. Amb dolços tradicionals és molt apreciat amb galetes amb fruita seca ("carquinyolis"), també rebosteria, torrons, galetes artesanes de qualitat.
ET POT INTERESSAR
CELLER HOSPITAL DE SITGES Fundada l' any 1324 pel cavaller de Sitges Bernat de Fonollar, la Fundació Hospital Sant Joan Baptista de Sitges és una de les institucions més antigues en actiu de Catalunya. En un inici, aquest Hospital estava enfocat dins del concepte medieval d' hospitalitat i d' aixopluc als pobres, pelegrins, orfes i malats; i estava ubicat just a sobre de les roques del mar del puig de Sitges. Però degut als avanços de la medicina, la ciència i la tecnologia, aquell edifici es va quedar desfasat. És aleshores que l' any 1912 s' inaugura el nou edifici modernista, de l' arquitecte Font i Gumà, amb un llenguatge artístic i arquitectònic amb un valor patrimonial catalogat. És en aquest complex quasi museístic on es desenvolupa la funció principal de la fundació, que des dels anys noranta del segle XX es dedica a l' acompanyament actiu de les persones grans, amb l' activitat complementària del Celler. CELLER HOSPITAL MALVASIA SECA Elaboració: Malvasia de Sitges 100% vinyes de llegat històric, criança oxidativa en bota de castanyer durant un periode d' entre 5 a 6 anys. Es fa una fermentació lenta i criança oxidativa en bota de castanyer. El producte final s' obté mitjançant la barreja de diferents anyades.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins negres denominació d'origen S/D.O. Catalunya

La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...