Cava dotat dun preciós color rosa viu. Els nombrosos cordons que formen les seves múltiples i minúscules bombolles generen una efervescència veritablement espectacular. El color blanc de la seva corona, abundant i persistent, contrasta amb el seu fons rosat, fent encara més palesa la seva magnífica escumabilitat.
La seva aroma és delicada i intensa. En ell podem gaudir de clares notes de cireres i maduixes, tot això, envoltat de matisos de mel, de pa torrat i records florals. Una aroma molt curiosa en la qual la frescor simposa sobre la vinositat.
El seu paladar és exuberant. Lefervescència que es percep al degustar-lo és intensa i cremosa. Ens acaricia linterior de la boca sense mostrar la menor agressivitat, i allibera en ella tota la riquesa aromàtica que conté.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.