Groc intens, reflexos daurats, brillant, net i nítid a la vista.
De notable intensitat, hi ha la unió de dos registres olfactius, les aromes primàries de la varietat, fruita blanca madura (préssec, pinya) i les aromes terciaris de la fase de criança (fusta fina, torrats, fumats, fum, bóta).
Molt interessant, ben estructurat, vi amb cos, sabor en la textura en boca, vam detectar certa untuositat, recorregut en boca cremós, molt fins records a vainilla, a fruits secs acabats de torrar, avellanes. Tots aquests sabors amb un punt final de vivacitat, acidesa molt equilibrada.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.