ca
Foto El Rocallis Magnum vi blanc
Vins D.O. Penedès
 

El Rocallis Magnum

1,50 L. I
Producte descatalogat
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
DETALLS
  • Calendari d'anyades
  • Tipus: Blanc Criança
  • Capacitat: 1,50 L.
  • Graduació: 13,0º
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2014 93
2013 93
2011 92
2010 92
2007 92

PEÑÍN

ANY PUNTUACIÓ
2014 94
2013 95
2012 94
2010 93
NOTA DE TAST
Color

Groc intens amb reflexos daurats, brillant

AROMA:

De notable intensitat, molt complex. Unió de dues famílies olfactives, aromes de fruita, préssec madur, nespra, mango i sensacions de la seva fase en bóta, fruits secs torrats, avellanes, fumats, vainilla, fusta fina, elegant envoltant.

GUST:

Amb cos, un vi molt interessant, canviant un cop obert, pot envellir en ampolla. Les anyades més velles decantant veurem tota la seva esplendor gustatiu. Textura lleugerament untuós, gras, notes de pastisseria fina, notes de mel, cremós, llarg, persistent, vi singular de caràcter únic, molt personal.

MARIDATGE
Amb cos, un vi molt interessant, que canvia un cop obert, pot envellir en ampolla. Les anyades més antigues es decanten i veurem tota la seva esplendor gustatiu. Textura lleugerament cremosa, oliosa, notes de pastisseria fina, notes de mel, vi cremós, llarg, persistent, únic amb un caràcter únic, molt personal.
ET POT INTERESSAR
Elaboració: De ceps vells de 25 a 30 anys, recollida a mà. Fermentat i criat en roure francès de 4 a 5 mesos. Afinament: Roman en el celler ja en ampolla 24 mesos a 38 mesos abans de sortir a l'mercat depenent de l'anyada. Pioners en plantar aquesta varietat a la zona de el Penedès, el massís de Garraf, sòls pedregosos, argilosos i calcaris, amb aportacions de fòssils marins. La història de Can Ràfols dels Caus va començar el 1979. Carlos Esteva va decidir anar-se'n a viure a la finca del seu avi situada al Garraf (Barcelona). L'arribada d'Esteva a Garraf va suposar una revolució plantant noves varietats i mètodes de cultiu. El Sr. Esteva va decidir donar un gran pas amb la construcció d'un nou celler que li permetés treballar millor les microvinificacions que estava duent a terme amb diferents raïms i parcel·les de la finca. Aquesta nova celler està incrustada totalment a l'entorn de l'Massís de Garraf, integrada en el paisatge i projectada a diferents nivells per tal de facilitar la vinificació per gravetat.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins D.O. Penedès
Vins negres denominació d'origen D.O. Penedès

La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...