ET POT INTERESSAR
Els licors Kuhri són de baixa graduació alcohòlica. Elaborats a Alsàcia (França) a través d'un mètode tradicional des de 1874. La seva principal característica és la fidelitat del seu aroma i el seu sabor a la fruita; el secret consisteix a emprar sempre fruita de primera qualitat.
Els licors s'obtenen per la maceració de les fruites fresques en alcohol neutre al 50%. Aquesta maceració dura 2 o 3 setmanes, depenent del tipus de fruita. L'alcohol aconsegueix extreure els sabors continguts en les fruites. Per aquest motiu s'utilitza l'alcohol el més neutre possible per evitar que interfereixi amb els sabors de les fruites.
El resultat d'aquest procés s'anomena "infusió". La infusió s'emmagatzema en dipòsits d'acer inoxidable en què l'oxigen es minimitza amb CO2 i nitrogen. Després la infusió es filtra per obtenir un producte net i brillant. Després s'afegeix aigua per disminuir el contingut alcohòlic fins a la graduació desitjada. Finalment s'embotella
Els licors Kuhri es consumeixen freds en qualsevol ocasió: en finalitzar un dinar, per acompanyar postres, com copa tranquilla, en cocteleria i fins i tot per elaborar postres i pastisseria.
Exquisit.