NOTA DE TAST
Color
De color vermell fosc amb centelleigs rogencs. De equilibrada anatomina, gran cristanilidad i brillantor llampant.
AROMA:
En nas, destaquen les fruites madures, vainilles i pastisseries delicades embolicades en matisos balsàmics, medicinals i especiats.
GUST:
El pas per boca comença per una entrada fresca, àmplia i elegant capaç d'equilibrar acidesa, dolçor i amargor. On destaquem un postgust de llaminadura amarga i intensa. De gran complexitat.
ET POT INTERESSAR
Vermuteria de Galícia St. Petroni que elabora seguint una meticulosa selecció de raïm Albariño, procedent de les vinyes Rosalianos de Pazo Arretén (Celler amb D.O Rias Baixas, subzona de l'Ulla Padró), el que li confereix la singularitat de ser únics al món.
La subzona de l'Ulla, i especialment la Vall de l'Padró, li confereixen a l'Albariño criat en aquesta terra unes característiques d'acidesa exclusives que fan de St. Petroni un producte genuí i inimitable. En la seva acurada elaboració es selecciona el millor raïm Albariño, que és vinificat sobre les seves pròpies lies (Les lies són llevats de la fermentació que segueixen presents a la base vínica actuant com àvies, cuinant lentament, el que li confereix estructura a la base vínica previ a la barreja amb el macerat d'alcohols purs autòctons i botànics seleccionats)
En el procés de maceració s'utilitzen alcohols purs procedents de destil·lats d'albariño.
En el cas de l'vermell, macerem amb 29 plantes entre les quals predomina el donzell i moltes altres com llorer, marialluïsa, menta, melissa, camamilla, sàlvia, cítrics i flor de hibisc (la responsable de proporcionar tonalitats vermell rogenques a Petroni Vermello)