NOTA DE TAST
Color
Blanc palla amb tonalitats verdoses procedents dels productes herbacis
AROMA:
Molt delicat, exquisit, barreja de vins amb les diferents alquímies percebent entremesclats multitud d'aromes florals.
GUST:
Equilibrat, lleugerament dolç, amorós, suau i agradable pas en boca, natural i refrescant.
MARIDATGE
Ideal com a aperitiu per excel·lència, infinitat de productes, tota la diversitat de antipasto, entrants, de totes les procedències de diferents països. Verduretes fregides, fregits de peix, tempures de peixos, embotits, formatges, marisc., etc.
ET POT INTERESSAR
VERMUT PERUCCHI
A mitjan el segle XIX es va produir a Espanya, per primera vegada, el licor fruit d'una barreja artesanal de vins, misteles, herbes, plantes i arrels. En essència, el primer vermut.
Augustus Perucchi va ser el responsable d'aquella pionera elaboració i el pare fundador, en 1876 segons els documents més antics que es conserven a la Cambra de Comerç de Barcelona, del celler.
Amb l'objectiu de mantenir la tradició i autenticitat, molts dels dipòsits on envelleixen les soleres centenàries són els mateixos que va instal·lar Don Augustus Perucchi en els seus inicis. Dins de cada ampolla de Vermouth Perucchi, hi ha un petit percentatge de vermut de més de 150 anys. Tots ho productes utilitzats són naturals i no se'ls afegeix cap conservant ni antioxidant.
VERMUT PERUCCHI BIANCO
Únic vermut dolç amb més de 20 botànics naturals segons la recepta d'Augustus Peruchi creada el 1876, sense conservants ni colorants.