Vilosell Negre
- Anyada:
- 2017
- Calendari d'anyades
- Tipus:
- Negre Criança
- Capacitat:
- 0,75 L.
- Graduació:
- 14,5º
- Celler:
- Tomas Cusine
- País:
- Espanya
- D.O:
- D.O. Costers del Segre
- Al.lèrgens:
- Conté sulfits

-
Stock
DISPONIBLE -
Valoració clients

Vilosell Negre
INFORMACIÓ D'INTERÈS Vilosell Negre 2017
NOTA DE TAST
Color: Vermell cirera intens, molt bona capa cromàtica, brillant.
Aroma: Fumat amb aromes de fruita negra i xocolata amb tocs de pebre blanc.
Gust: Apelfat i atractivament dolç, oferint gust de mores i moca. Gran persistència i amplitud en boca.
MARIDATGE
Ideal amb carns vermelles com un filet de bou amb salsa de bolets, també amb plats guisats, tradicionals de bona potència gustativa com pollastre de corral amb llamàntol.
INFORMACIÓ ADDICIONAL
L'any 2003 Tomàs Cusiné va decidir emprendre un nou projecte vitivinícola el qual poder bolcar tota la seva passió i coneixements. El celler es troba al puebol del Vilosell, a la comarca de Les Garrigues, Lleida, dins de la DO Costers de Segre. Compta amb les instal·lacions adequades per a l' elaboració que ens marquen els objectius de qualitat. La finca està situada a la cara nord de la Serra de la Llena, limita a al sud amb la província de Tarragona i les comarques de la Conca de Barberà i el Priorat, a una altitud entre 700 i 740 metres sobre el nivell de la mar.
Vi negre de mig cos complex amb tanins suau.
Elaboració:
Pre-maceració en fred del raïm. Fermentació i maceració curta de pells en dipòsit de 10.000 L. Fermentació entre 22º i 26º C.
Verema: Manual en caixes i refrigeració del raïm sencer, amb estricta selecció de raïm gra a gra en doble taula de selecció.
Llevats: Treball d'identificació i de selecció de llevats autòctones de la vinya per a la inoculació durant la fermentació.
Criança: Envelliment en bótes de roure francès de gra fi de primer i segon any durant 9 mesos. Criança sobre lies durant 3 mesos en dipòsits de ciment subterranis.
Agricultura: Ecològica i certificada amb CCPAE. Treball exclusiu amb adobs orgànics d'elaboració pròpia. Control de l'origen de la matèria orgànica i de les temperatures de cocció. Arada entre ceps amb preservació de la coberta vegetal de terra.
VALORACIÓ DELS NOSTRES CLIENTS
Fes la teva valoració- Usuari:
- Joan
- Data:
- 03/07/2018
Un vi molt agradable, sucós i frecs, de molt bon paladar. Llàstima que no indiqui les varietats de raïm. He investigat i està elaborat amb "ull de llebre", "sirà" i "garnatxa", molt bon cupatge. Bona relació qualitat/preu.
- Usuari:
- Alex Martín
- Data:
- 15/11/2016
Muy agradable para diario, grata sorpresa.