Vermell granat, però conserva notes blavoses que donen pistes sobre la seva frescor.
Denota una bona intensitat aromàtica, destacant aromes torrefactes, de cacau i vainilla, combinats amb records de fruita madura, cirera confitada i un toc de cuir.
Suau equilibri entre tanins i una acidesa present, tot això acompanyat per una fina carnositat que el converteix en un vi realment saborós.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.