Net, límpid i brillant. Color cirera picota amb reflexos granats, i on presenta una intensitat de capa mitjana.
Primer contacte en copa on la Garnatxa s'expressa amb tota la seva essència. Aromes de fruits vermells (gerds i maduixes silvestres), fruita negra madura (móres i grosella) i petits tocs balsàmics de regalèssia. Als minuts en copa, la complexitat del vi s'apodera de la copa oferint-nos les notes més representatives del Priorat, on la mineralitat seguida de tocs lleugerament especiats tanquen el ventall aromàtic.
Entrada en boca on la seva graduació (característica de la varietat) és imperceptible. Es presenta amb una frescor i elegància memorable, i on els tanins, en el seu pas per boca aconsegueixen fondre's amb una pulcritud inmillorable.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.